Pensjonsreformen og (1) prima (2) sekunda..

#2som eller alene. Pensjonsreformen skiller teori og praksis, akademikere og andre med kroppslig slitasje. Jeg unngår å sammenligne et skrubb på kneet med kuttet hovedpulsåre. Pensjonsreformen synes å bli blodig urettferdig, og kan skrelle ambisjonene av et hvert menneske. Men nyt den berusende følelsen av glede. Kom deg tidlig vekk fra et liv på nederste slitasje trinn, og ta vare på helsen og tanken.

 

Foto: Marbella - Spain

Det er like godt å skyte jegeren, for plan B er eget fysiologisk mangfold. God helse utvikler velvære. Men ikke start med #Birken, tenk godt kosthold, øl og vin i passe mengder, reise hvor som helst, Spania, Hammerfest, Svalbard, Grorud, prioriter dopaminet og vellykkethet, godfølelsen og frihet. Prioriter å jobbe smart og fornuftig i passe mengder, for det er ikke mye som ligger nord for Nordpolen.

Pensjonsreformen er jegeren Regjeringen vil bruke i jakten på: 

(1) det som er prima (65% av lønnen ?) 

(2) det som bare er sekunda (42% av lønnen ?)

https://no.wikipedia.org/wiki/Sekunda

Én kommentar

Jeg skal ikke skyte noen eller dra til Svalbard, men kanskje jeg må gjøre alvor av tanken på å bli poly...,med en som reiser til sjøs det meste av året og en som jobber i nærheten av Nigeria....:) Jeg forstår i alle fall at jeg har et elendig utgangspunkt når det gjelder pensjonsreformen, singel voksen, sliten dame som jobber på natt for å få endene til å møtes....

Skriv en ny kommentar